Να στείλετε μήνυμα
Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
JSRUIYA Hydraulic Machinery 86-137-7502-2072 sales@jsryhydraulic.com

Κύλινδρος συνήθειας

Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Κύλινδρος συνήθειας - Υλικά του υδραυλικού κυλίνδρου

Υλικά του υδραυλικού κυλίνδρου

August 24, 2021
Ένας από τους παράγοντες ότι πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την παραγωγή των υδραυλικών μερών είναι τα υλικά από τα οποία γίνονται. Σε JSRUIYA υδραυλικό Macinery, εργαζόμαστε με τα καλύτερα υλικά για τους ανθεκτικούς, υδραυλικούς κυλίνδρους υψηλής επίδοσης.
 
Οι ιδανικές ιδιότητες για τα υδραυλικά υλικά κυλίνδρων περιλαμβάνουν την αντίσταση στην ένδυση και τη διάβρωση, ελαφρύς, την κατασκευασιμότητα, και το χαμηλότερο κόστος. Εδώ είναι μερικά από τα ο συνηθέστερα χρησιμοποιημένα υλικά:
Η Κίνα είναι μεγάλη χώρα παραγωγός χάλυβα. Οι υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες μπορούν να αγοραστούν μέσα στις δεκάδες των χιλιομέτρων από το εργοστάσιό μας και να μειώσουν το κόστος μεταφορών της πρώτης ύλης, κατά συνέπεια δαπάνες αποταμίευσης. Επιπλέον, η προμήθεια των πρώτων υλών μπορεί από κοντά αποτελεσματικά να ελέγξει την ποιότητα των πρώτων υλών, με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζοντας την ποιότητα των τελειωμένων βαρέων καθηκόντων κυλίνδρων.
 
Ο σωλήνας του βαρέων καθηκόντων υδραυλικού κυλίνδρου χρησιμοποιεί το χάλυβα 45#, 42CrMo4 και ST52. Η ράβδος εμβόλων του υδραυλικού κυλίνδρου χρησιμοποιεί το φραγμό ανοξείδωτου. Είναι καλά - γνωστός ότι η ποιότητα των στοιχείων σφραγίδων καθορίζει την απόδοση του υδραυλικού κυλίνδρου. Τα τμήματα σφραγίδων που χρησιμοποιούμε όλων προέρχονται από τα διεθνώς διάσημα εμπορικά σήματα, όπως το NOK, Μέρκελ, Hallite και ούτω καθεξής.
 
Υλικά του υδραυλικού κυλίνδρου
 
Υλικά του υδραυλικού κυλίνδρου